O NAS

CEBRAM je leta 2000 ustanovil direktor fotografije in snemalec Rado Likon.

V začetku smo delovali in si nabirali bogate izkušnje na področju marketinške dejavnosti.

Z leti smo postali zrelejši, se izobraževali, investirali v najsodobnejšo opremo in se preusmerili v samostojno produkcijo in postprodukcijo promocijskih, kratkih, dokumentarnih in celovečernih filmov.

Leta izkušenj z režiserji, ustvarjalnimi partnerji in naročniki so pokazala, da ni samo talent, ampak je tudi “duh” podjetja bistvenega pomena za uspešno video produkcijo in video postprodukcijo. Prepričani smo, da timsko delo vodi k pozitivnim dialogom in s pravilnim načrtovanjem zagotavlja najboljše rezultate. To in ustrezna mešanica talentov, inovacij in izkušenj tvorijo najboljšo možnost sožitja za ustvarjanje izjemnega dela.

Nas odlikujeta videoprodukcija in videopostprodukcija.

EKIPA

Šarka Likon

Šarka Likon

Direktor

Trenutno še študentka na Naravoslovnotehnični fakulteti, Oddelek za Tekstilstvo, Grafiko in Oblikovanje, svoj čas podjetju prispeva že od leta 2006. Začela je kot pomočnica pri pakiranju nagrad, nato poprijela za dela gafičnega oblikovanja, sedaj pa se ukvarja z montažo filma in grafikami ter animacijami v videih.

Rado Likon

Rado Likon

Snemalec, prokurist

Izkušen direktor fotografije in snemalec ter eden izmed prvih slovenskih Magistrov umetnosti na Filmski akademiji FAMU v Pragi. S fotografiranjem se je začel ukvarjati že pri 12-ih letih, po končanem študiju pa se je vrnil v Slovenijo, kjer je prispeval veliko znanja slovenski filmski sceni.

Alena Likonova

Alena Likonova

Prokurist

Prihaja s Češke, v Slovenijo je prišla z Radom Likonom. Začela je kot tehnični tip, sedaj pa v podjetju pomaga pri organizacijah in finančnih zadevah. Odlično zna kuhati češke knedle s svičkovo omako.