STORITVE

Snemanje

Sestavljanje ekipe, izbira tehnologije in lokacije snemanj so temelj vsake uspešne produkcije. Odvisno od zahtev, doseženega koncepta in izgleda, se z vami odločimo za ustrezen izbirni postopek. S profesionalno HD video digitalno tehniko in z izkušenim direktorjem fotografije – snemalcem, zagotavljamo storitev na najvišjem profesionalnem nivoju.

Montaža in postprodukcija

Videopostprodukcija je faza, ki se odvija po samem snemanju in obsega vse dejavnosti, ki so nujne za transformacijo surovih video posnetkov v končni izdelek. Naši usposobljeni montažerji se lahko spopadejo z vsakim videoposnetkom in ga pretvorijo v profesionalen končni izdelek, ki bo vsakemu gledalcu vzel sapo.

Digitaliziranje in presnemavanje

Imate stare kasete in filme s posnetki vaših najljubših spominov, ki bi jih radi “posodobili”? Za vas digitaliziramo in presnemavamo vse od Video8 in VHS kaset do DigitalBetacam. Poleg HD digitaliziranja vam posnetke lahko obdelamo v postprodukciji, konvertiramo v željeni format in zapišemo na željen digitalni medij.

Fotografiranje

Spomini sčasoma zbledijo, zato je lepo imeti pri roki še fotografije, ki te spomine obnovijo. Dokumentiranje dogodkov in prireditev s fotografiranjem je najlažji način, da do tega pridemo. Za različne dogodke in prireditve vam je na voljo naša profesionalna fotografska ekipa, ki bo v objektiv ujela najpomembnejše trenutke.

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje je namenjeno tako oblikovanju za tisk kot oblikovanju grafik v videu. Grafike v videu vam lahko po želji tudi animiramo, za tisk pa oblikujemo plakate, DVD ploščke in ovitke ter brošure. Lotimo se tudi večjih oblikovalskih podvigov kot so celostne grafične podobe ali kaj drugega.

Izposoja opreme

Pri nas si lahko izposodite profesionalno opremo za audio in video snemanje ter fotografiranje, pa tudi projekcijo. Poleg tega ponujamo še najem treh montažnih postaj v okolju Mac z usposobljenimi montažerji, audio studia ter snemalno ekipo z organizacijo za snemanje iz zraka ali podvodno snemanje.